1 adet
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
Yarım su bardağı
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
Yarım çay bardağı sıvıyağ
125 gr. eritilmiş margarin
Yarım su bardağı şeker
yarım paket kabartma tozu
Alabaildiği kadar un
Yarım su bardağı dövülmüş
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
1 adet
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]nın sarısı
Hinidstancevizi
2,5 su bardağı şeker
2,5 su bardağı su
yarım
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
Geniş bir kapta
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]yı iyice çırpın. Yoğurdu, sıvıyağı ve eritilmiş margarini ekleyip, karıştırmaya devam edin. Bir kaç dakika sonra şekeri ekleyin. Kabartma tozu ve unu azar azar karıştırarak ilave edin. Son olarak
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]i ekleyin. Hamurdan
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] iriliğinde parçalar koparın. Elinizle yuvarlayarak, şekil verin. haffice yassılaştırın, çok az yağ sürülmüş tepsiye dizin. Yumurtanın sarısını bir fırça
yardımıyla hamurların üzerine sürün. Üzerine derince 2 tane çizik yapın. Önceden ısıtılmış orta ısılı fırında pişirin. Şerbeti için şekeri, suyu ve
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] suyunu kaynatın. Kıvama gelen şerbeti ateşin üzerinden alarak soğutun. Sıcak tatlının üzerine soğuk şerbeti dökün.