MALZEME LİSTESİ
1 kg kemikli
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] eti
2 adet büyük boy kuru
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
1/2 demet maydanoz
3 adet tandır ekmeği ya da kırmızı pulbiber
2 çal kaşığı tuz
YAPILISI
Etleri tencereye koyup üzerine 4-5 parmak çıkacak kadar su ilave edin. Kaynayan suyun üzerindeki köpükleri ara
sıra alın. Tencerenin kapağını kapatıp kısık ateşte, etler iyice yumuşayıncaya kadar haşlayın.
Etler piştikten sonra sudan çıkararak kemiklerinden ayırın ve ince ince didikleyin.
Soğanların piyazlık doğrayıp tuzla ovun.
Maydanozları ayıklayıp yıkadıktan sonra ince ince kıyın.
Ekmekleri küçük parçalar halinde doğrayarak servis tabağına yayın. Üzerine etleri yerleştirip
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]ları yayın.
Önceden süzdüğünüz sıcak et suyunu ekmekler iyice ıslanacak şekilde üzerine gezdirin. Kıyılmış maydanoz ve sumak ya da pulbiber serperek servise sunun.