Tekil Mesaj gösterimi
Alt 21 Ekim 2010, 12:52   #1
Çevrimdışı
Sır
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Tamtak tiridi (ankara)




MALZEME LİSTESİ
1 kg kemikli[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] eti
2 adet büyük boy kuru[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
1/2 demet maydanoz
3 adet tandır ekmeği ya da kırmızı pulbiber
2 çal kaşığı tuz

YAPILISI
Etleri tencereye koyup üzerine 4-5 parmak çıkacak kadar su ilave edin. Kaynayan suyun üzerindeki köpükleri ara sıra alın. Tencerenin kapağını kapatıp kısık ateşte, etler iyice yumuşayıncaya kadar haşlayın.
Etler piştikten sonra sudan çıkararak kemiklerinden ayırın ve ince ince didikleyin.
Soğanların piyazlık doğrayıp tuzla ovun.
Maydanozları ayıklayıp yıkadıktan sonra ince ince kıyın.
Ekmekleri küçük parçalar halinde doğrayarak servis tabağına yayın. Üzerine etleri yerleştirip[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]ları yayın.
Önceden süzdüğünüz sıcak et suyunu ekmekler iyice ıslanacak şekilde üzerine gezdirin. Kıyılmış maydanoz ve sumak ya da pulbiber serperek servise sunun.

__________________
Eğer "dokuz" CanLı oLsaydın biLe En fazLa "sekiz" kez kaçabiLirdin öLümden..
BiLki "
yedi" düveLe suLtan oLsan dahi Yerin "aLtı" mekan oLacak sana
En fazLa "beş" metre kumaş götürebileceksin Kapatacaksın "dört" açsanda gözünü..
Bu dünya "
üç" günLük dünya , AzraiLin yanında "iki" kat oLup yaLvarsanda nafiLe
ELbet "
bir" gün öLeceksin İşte o gün herşey "sıfır"dan başLayacak..!
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet bizimmekan