Malzemeler:
500 gr.
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
3 adet kırmızı etli
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
1 adet
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
1 adet
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
3 adet ince kıyılmış taze
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
3-4 diş
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
1 demet ince kıyılmış maydanoz
1 adet
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
2 kahve fincanı zeytinyağı
1 tatlı kaşığı tuz
Hazırlanışı:
Börülcelerin iki ucu kesilerek ikiye bölünür, kaynayan tuzlu suda haşlanır. Tabağa alınan
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]lerin üzerinde 1 kepçe haşlama suyu gezdirilir. Kırmızı etli
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] 200 derecelik fırında közlenir, sonra
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ebadında şeritler halinde kesilerek
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]lere katılır. Piyaz şeklinde doğranan
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]lar da
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]lerin üzerine konur. Kabuklan soyulmuş
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]ler küp küp doğranılarak, ince kıyım taze
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]lar ve maydanozlarla birlikte salataya karıştırılıp harmanlanır. Ayrı bir kapta
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] suyu, ezilmiş
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ve zeytinyağı karıştırılarak salatanın üzerinde gezdirilir.