Kabak çintmesi (antalya)
½ kilo [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
1 çay kaşığı tuz
¼ su bardağı zeytinyağı
2 [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
3 [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
1 tatlı kaşığı kırmızı [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
¼ su bardağı su
Yapılışı
Kabakları soy, kuşbaşı doğra, yıka, süzgeçe al, tuz at , karıştır. Soğanları ince kıy, yağla kavur. Domateslerin kabuklarını soy, doğra, [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]lara ilave et, çevir, [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]ları koy, karıştırarak kavur. Suyu ilave et, kapağı ört ve pişir.
__________________ Eğer "dokuz" CanLı oLsaydın biLe En fazLa "sekiz" kez kaçabiLirdin öLümden..
BiLki "yedi" düveLe suLtan oLsan dahi Yerin "aLtı" mekan oLacak sana En fazLa "beş" metre kumaş götürebileceksin Kapatacaksın "dört" açsanda gözünü..
Bu dünya "üç" günLük dünya , AzraiLin yanında "iki" kat oLup yaLvarsanda nafiLe ELbet "bir" gün öLeceksin İşte o gün herşey "sıfır"dan başLayacak..! |