Palize (antalya)
5 su bardağı su
1 su bardağı şeker
½ su bardağı buğday nişastası
1 su bardağı su
Yapılışı
Şekerle suyu kaynat. Nişastayı su ile ez, kaynayan şekerli suya karıştırarak ilave et. Şeffaflaşıp katılaşınca kaselere dök, soğuyunca servise al.
__________________ Eğer "dokuz" CanLı oLsaydın biLe En fazLa "sekiz" kez kaçabiLirdin öLümden..
BiLki "yedi" düveLe suLtan oLsan dahi Yerin "aLtı" mekan oLacak sana En fazLa "beş" metre kumaş götürebileceksin Kapatacaksın "dört" açsanda gözünü..
Bu dünya "üç" günLük dünya , AzraiLin yanında "iki" kat oLup yaLvarsanda nafiLe ELbet "bir" gün öLeceksin İşte o gün herşey "sıfır"dan başLayacak..! |