Malzemeler
1 kg üzerinde
yeşil saplarıda bulunan
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
300 gr
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] kuşbaşı
1 kuru
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
1-2 su bardağı kaynamış su
1 su bardağından biraz daha az haşlanmış
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
1 tane
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
Domates salçası
Tuz
1 küçük çay bardağı zeytinyağı
Yapımı
Kerevizin yeşil sapları (en tepedeki maydanoza benzeyen kısmı hariç, az miktarda burasıda eklenebilir ama çok olursa yemeğe acı bir tat verir) 2-3 cm uzunluğunda doğranır ve iyice yıkanır. Kerevizin kendisi de soyularak biraz irice küpler şeklinde doğranır. Patateste aynı şekilde doğranarak
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]e eklenir.
Kuşbaşı doğranmış
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] eti suyunu bırakıp çekinceye dek pişirilir.
Yemeklik doğranmış kuru
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] eklenerek kavrulur. Kereviz sapları eklenerek 4-5 dakika daha
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ve et ile birlikte kavrulur. Salça eklenir. En son doğranmış
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...],
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ve haşlanmış
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...], tuz ve su eklenerek yumuşayıncaya dek pişirilir.
Yanında arpa şehriyeli
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] pilavı ile servis edilir