MALZEMELER
500 gr kuru
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
3 çorba kaşığı
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] içi
3 çorba kaşığı toz şeker
HAZIRLANIŞI
İncirlerin saplarını koparıp, yıkayın daha sonra sap yerleriden kesip, içlerine dövülmüş
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] içi ve şeker karışımından doldurun.
Doldurduğunuz incırleri kapatıp, önceden yağladığınız bir tepsiye dizin.
Üzerlerine bir bardak su veya
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] dökün.
Hafif ateşte ağzı kapalı olacak şekilde
pişirin.
İncirler yumuşayınca soğutup, servis yapın.