Kazdağı çorbası (balıkesir)
adet haşlanmış [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] budu
1 su bardağı toz tarhana
3 adet sivri [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
3 adet [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
1 su bardağı haşlanmış [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
250 gr. taze [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
1 çay bardağı zeytinyağı
Tuz Pul [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
Börülceleri ufak ufak doğrayın. 2 su bardağı su ile haşlayın. Suyunu süzün ve soğutun. Tarhanayı bir saat bu su ile ıslatın. Tencereye küp doğranmış [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]leri, [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]i, [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]ları [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] soteleyin. Haşlanmış [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] etlerini, [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]yi, ıslattığınız tarhanayı 4 su bardağı su ilavesi ile 15 dakika pişirin. Tuzu, [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]u ve pul [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]i ilave edin. Zeytinyağını kızdırıp üzerine gezdirin, servis yapın.
__________________ Eğer "dokuz" CanLı oLsaydın biLe En fazLa "sekiz" kez kaçabiLirdin öLümden..
BiLki "yedi" düveLe suLtan oLsan dahi Yerin "aLtı" mekan oLacak sana En fazLa "beş" metre kumaş götürebileceksin Kapatacaksın "dört" açsanda gözünü..
Bu dünya "üç" günLük dünya , AzraiLin yanında "iki" kat oLup yaLvarsanda nafiLe ELbet "bir" gün öLeceksin İşte o gün herşey "sıfır"dan başLayacak..! |