Sütlü mısır ekmeği (trabzon)
2 su bardağı [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] unu
1 çorba kaşığı tereyağı
1 çay bardağı [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
1 paket kabartma tozu
1 tatlı kaşığı tuz
1 çay kaşığı toz şeker
1 su bardağı sıcak su
Su dışında bütün malzeme bir kaba konur, karıştırılır. Sıcak su katılır, (kek kıvamında olması gerekir) karıştırılır. Yağlanmış fırın kabına dökülür. Önceden ısıtılmış 200 derece fırında yarım saat kadar pişirilir. Kare kare keserek servise sunulur.
__________________ Eğer "dokuz" CanLı oLsaydın biLe En fazLa "sekiz" kez kaçabiLirdin öLümden..
BiLki "yedi" düveLe suLtan oLsan dahi Yerin "aLtı" mekan oLacak sana En fazLa "beş" metre kumaş götürebileceksin Kapatacaksın "dört" açsanda gözünü..
Bu dünya "üç" günLük dünya , AzraiLin yanında "iki" kat oLup yaLvarsanda nafiLe ELbet "bir" gün öLeceksin İşte o gün herşey "sıfır"dan başLayacak..! |