Malzemeler:
500 gram yufka
Yarım litre
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
Yarım litre su
Yarım litre sıvı yağ
İç malzeme için:
1 bağ hodan
Yarım bardak çiçek yağı
1 adet
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
1 çay kaşığı karabiber
Yeteri kadar tuz
Hazırlanışı:
Bir tavada bol suda yıkayıp ayıkladığınız ve ince kıydığınız hodanları, ince kıydığınız
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]larla soteleyin. Tuz ve
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]ini ayarlayın. Yufkaları sıvı yağ,
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ve su ile oluşturduğunuz sulu harç ile yağlayın ve 8'e bölün. İç malzemeyi koyup sigara böreği gibi sarın. Yağlanmış fırın tepsisine koyup, kalan harcı üzerine sürün. 200 dereceye ayarladığınız fırında börekleri üzeri kızarana kadar pişirin. Arzunuza göre sıcak veya ılık olarak servis yapabilirsiniz.