Malzemeler:
1 su bardağı kuru
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
1 adet orta boy
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
1 adet orta boy
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
1 adet küçük boy
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
Yarım su bardağı sıvı yağ
3 yemek kaşığı su
4 diş
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
Yarım demet maydanoz
Yarım
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
2 su bardağı su
Yeteri kadar tuz
Hazırlanışı:
Soğanları ayıklayıp yarım ay şeklinde, havucu verevine küçük parçalar halinde,
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]i ise iri zar biçiminde doğrayın. Önce
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ve havucu yağla birlikte çelik tencereye
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]. 3 kaşık suyla öldürün. Akşamdan ıslatılan
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]leri,
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ve
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]ları tencereye ilave edin. 2 bardak su ilave edip kısık ateşte pişirin. Pişmeye yakın tuzunu ekleyin. Tenceresinde soğutup servis tabağına boşaltın. Üzerini kıyılmış maydanoz ve
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] dilimleriyle süsleyin.