Etli karalahana (trabzon)
kg kara lahana
2 adet iri kuru [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
250 gr. kuşbaşı et
2 çorba kaşığı tereyağı
1 çorba kaşığı salça
1 çay bardağı [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
tuz
Karalahana haşlanır, süzülür, ince doğranmış kuru [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] tereyağında pembeleştirilir, et eklenir, suyunu bırakıp çekince salça ve tuz katılır, en son yıkanmış [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ilave edilir, haşlanmış lahanın üzerine etli karışım dökülür, 15 dakika kadar pişrildikten sonra sıcak olarak servise sunulur.
__________________ Eğer "dokuz" CanLı oLsaydın biLe En fazLa "sekiz" kez kaçabiLirdin öLümden..
BiLki "yedi" düveLe suLtan oLsan dahi Yerin "aLtı" mekan oLacak sana En fazLa "beş" metre kumaş götürebileceksin Kapatacaksın "dört" açsanda gözünü..
Bu dünya "üç" günLük dünya , AzraiLin yanında "iki" kat oLup yaLvarsanda nafiLe ELbet "bir" gün öLeceksin İşte o gün herşey "sıfır"dan başLayacak..! |