Mantar sote (bolu)
Malzemeler:
1 kg [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] (Kanlıca)
2 adet olgun [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
Birkaç tane sivri [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
2 baş [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
birkaç diş [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
1/2 bardak su
tuz
karabiber
Hazırlanışı:
Mantarlar temizlendikten ve bol su ile yıkandıktan sonra küçük küçük doğranır Sote yapılacak tavaya bir miktar sıvı yağ konur Önce doğranmış [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]lar ve küçük doğranmış [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]ler pembeleştirilir Küp şeklinde doğranmış ve kabuğu soyulmuş [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]ler ilave edilir, önceden hazırlanmış olan [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]lar da ilave edilerek yarım bardak su, tuz, karabiber ve [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] katılarak pişirilir
__________________ Eğer "dokuz" CanLı oLsaydın biLe En fazLa "sekiz" kez kaçabiLirdin öLümden..
BiLki "yedi" düveLe suLtan oLsan dahi Yerin "aLtı" mekan oLacak sana En fazLa "beş" metre kumaş götürebileceksin Kapatacaksın "dört" açsanda gözünü..
Bu dünya "üç" günLük dünya , AzraiLin yanında "iki" kat oLup yaLvarsanda nafiLe ELbet "bir" gün öLeceksin İşte o gün herşey "sıfır"dan başLayacak..! |