1 kg
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] kuşbaşı
2 adet
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
2 adet
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
2 adet
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
1 çorba kaşığı tereyağı
1 tatlı kaşığı tuz
Kızartma yağı
Üzeri İçin;
1,5 su bardağı
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
1,5 çorba kaşığı un
1,5 çorba kaşığı tereyağı
1 tatlı kaşığı tuz
1 su bardağı rendelenmiş kaşar
Patlıcanların acısı çıkarılır, kuşbaşı doğranır kızgın yağda kızartılır,
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] de aynı şekilde kızartılır. Tencereye tereyağı konur, eriyince ince kıyılmış
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] atılır, pembeleştirilir. ÜZerine et atılır suyunu bırakana kadar
pişirilir, sonra
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ve
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] eklenir, tuz
katılır, birkaç dakika daha çevrilir. Yemek toprak bir kaba boşaltılır. Diğer taraftan un ve tereyağı kavrulur, üzerine soğuk
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ve tuz eklenir muhallebi kıvamına gelene kadar karıştırılark pişirilir. Güvecin üzerine dökülür, kaşar
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]i serpilir. Güveç önceden ısıtılmış 190 derece fırına verilir. Kızarana kadar pişirilir.