Diritme (burdur)
Malzemeler:
Buğday
Nohut
Fasulye
Ceviz
Badem
Fıstık
Fındık
Börülce
Bakla
Mısır
Hazırlanışı:
Yukarıda sayılan malzemeler bir tencereye konularak odun ateşinde yeterince su katılarak pişirilir. Bütün malzemeler iyice pişirilir. Tabaklara konarak üzerine haşhaş, susam, [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ezmesi katılır daha çok sıcak olarak servis yapılır.
Not: İsteğe bağlı olarak acı [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...], [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] da katılabilir.
__________________ Eğer "dokuz" CanLı oLsaydın biLe En fazLa "sekiz" kez kaçabiLirdin öLümden..
BiLki "yedi" düveLe suLtan oLsan dahi Yerin "aLtı" mekan oLacak sana En fazLa "beş" metre kumaş götürebileceksin Kapatacaksın "dört" açsanda gözünü..
Bu dünya "üç" günLük dünya , AzraiLin yanında "iki" kat oLup yaLvarsanda nafiLe ELbet "bir" gün öLeceksin İşte o gün herşey "sıfır"dan başLayacak..! |