Malzemeler:
Süzme veya koyu
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
Tereyağı
Biber
Sarımsak
Patates
Haşlanmış
Yumurta
Hazırlanışı:
Patatesler haşlanıp, kabuğu soyulduktan sonra genişçe bir tabağın içine doğranır, üzerine haşlanmış
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] serpilir, bunun üzeri süzme
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]la kapatılır. Bir başka tavada tereyağı eritilerek,
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]le kavrulur yoğurdun üzerine dökülür. Maydanoz, nane ile süslenerek
servis yapılır. Bu
yemek te
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] yerine haşlanmış makarna, haşlanmış yada kızartılmış teze
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...], karnabahar,
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] türü sebzelerde kullanılabilir. İsteğe bağlı olarak yoğurda
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] karıştırılabilir.