1.5 kg orta yağlı
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] kuşbaşı
2 çorbakaşığı sıvıyağ ya da margarin
1 kg arpacık
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
Yarım çorba kaşığı
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] salçası
2 büyük
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
Tuz, kimyon, karabiber
1. Eti yıkayıp süzün. Güveç kabına alın, etler suyunu salıp çekinceye kadar orta ateşte kavurun. Yağ ilave edip kavurmaya devam edin. Arpacık
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]ları soyun,
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]leri soyup doğrayın. Salça,
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ve arpacık
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]ları güveçteki ete ilave edip tuz serperek karıştırın.
2. Güveç kabının ağzını su ve unla yoğrulmuş hamurla kapatıp kısık ateşte 1 saat kadar pişirin. Ateşten alıp 20 dakika dinlendirin. Hamuru çıkarıp kebabı
servis tabaklarına paylaştırın. Karabiber ve kimyon serpip sıcak servis yapın