1 bayat ekmek
3
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
1 çorba kaşığı nişasta
3 çorba kaşığı un
1 çay bardağı rendelenmiş az tuzlu
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
1 demet maydanoz
1 çay bardağı su
1 su bardağı sıvıyağ, tuz
1. Bayat ekmeği birer santim kalınlığında dilimleyin. Un, nişasta ve
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]ları derin bir kaba alıp çırpma teliyle karıştırın. Rendelenmiş
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...], ince kıyılmış maydanoz ve bir çay bardağı su ekleyerek çırpın.
2. Tavada sıvıyağı kızdırın. Dilimlediğiniz ekmekleri
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]lı karışıma batırıp çıkarın ve bekletmeden kızgın yağa atın. İki taraflı
kızartıp sıcak olarak servis yapın.