Tekil Mesaj gösterimi
Alt 23 Ekim 2010, 20:30   #3
Ruj
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Bana Babanızı Anlatır mısınız?

Babam..

O'nun için ne yazsam az gelecek bunu biliyorum.. Babam özlemim.. Ondan uzakta büyüdüm çok az zaman geçirdim onunla ama hepsi birbirinden güzel,özel ve içtendi.. O uzun boylu,yeşil gözlü,zayıf bir yapıya sahipti. Karakteri ise sakin,içten ve güler yüzlü bi adamdı.. O tam Boşnak bi adamdı hem fiziği hemde karakteriyle.. O beni çok fazla severdi sevgisinide doya doya bana belli ederdi bende çok şımarırdım o günler aklıma geliyorda resmen tepesinden inmezdim.. Babamdan kaldı bana '' BEŞİKTAŞ'' aşkı birlikte çok maç izlerdik babamla.. Sadece lig maçları değil dünya liglerinide takip ederdik.. Spor'u severdi babam kış sporlarını oldukça fazla seviyordu.. Birde Dünya Coğrafyasına ilgisi vardı o bilgileri beni her zaman şaşırtırdı.. Arkama dönüp baktığımda babamın bana hiç bağırdığını hatırlamıyorum.. Ki bende az hayta değildim bütün muzurlukları yapardım
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
İçimde sadece ona karşı doyumsuzluklar var yaşamak istediğim bazı şeyleri onunla yaşayamadım.. Hissediyorum ki o hep benimle birlikte beni hiç yalnız bırakmıyor buna inanıyorum..Neyse daha fazla yazarsam sonu iyi olmayacak en iyisi burda bitirmek..

Benim için babamın yeri bambaşka..

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet bizimmekan reklamver