Tekil Mesaj gösterimi
Alt 23 Ekim 2010, 22:24   #21
erkut34
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Haftanın Polemiği < 13 > TRSohbet.Com [2010]

eXo Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Baltalama yapma. TRSohbet.Com sandbox yediğinde bilhassa gittim sunucuya sandboxdan çıksasıya kadar 600 ve üzeri userleri vardır. Bot vs vs yalan. Eğerki gerçekdende TRSohbet.Com da bot varsa buna inan soyle.net in alayı bottur.

Soyle.net'de bot olsa kimse sitesini cekmez soyle.net'e bak çet aramasina bak sohbet aramasina bak chat aramasina bak sohbet odaları aramasina vs vs... hepsinde soyle.net'in siteleri bulunmakta ve saymadigim bir cok aramada ki, ben gordugumu yaziyorum o sunucu sand box iken 600 useri nasil oluyor akil var mantik var? ozaman toplist blog kasmasina gerek yokki sand hali oysa biraksin hic kasmasin madem 600 user varsa ohoo sand yediginde forumlarda agliyordu Bahar Hanim'a
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
birakin bu isleri ben ozellikle girdim sunucuya 80 user + konusan botlar " Hadi Canlanın Biraz " gibi yazilar yaziyordu resmen komedi idi... trsohbet'in suanki useri zaten 550 civari sand iken 600 mus sakaci seni..

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet bizimmekan sohbet odaları