Tekil Mesaj gösterimi
Alt 24 Ekim 2010, 08:08   #5
Disconnected
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Bana Babanızı Anlatır mısınız?

Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

İşte böyle bir adamın oğluyum, ama ona layık bir EVLAT değilim. Bununda farkındayım, böyle bir adamın, kıymetini bilen bir oğula sahip olması lazımdı. Bu adam benim babam ya , istanbul neymiş be, tüm DÜNYA karşıma çıksa ne yazar!! Allah'ıma her dua edişimde, ondan önce benim canımı almasını isterim. Herzamanda öyle oldu. Bir gülüşüyle mutlu oluyorum, bir ağlamasıyla günlerce kendime gelemiyorum. Bende ağlayamama hastalığı vardır. İlacım ise babamdır bir bakıma. Babamı üzgünden yada gözleri doluyken gördüğümde dünya başıma yıkılır gibi olur. Kimseyi sevmediğim kadar seviyorum, bir nevi tapıyorum. Herşeyim benim anlatamam ona olan sevgimi . Ama evde anlaşamadığımda tek kişidir : ) ne kadar tuhaf demi.

Arkadaşların babaları olsun, çevredeki 50+ üstü yaşdaki kişiler olsun hep izlerim. Babamdaki efendilik dürüstlük hiç birisinde yok. Yaşının adamı gibi davranmıyorlar ama benim babamki bir başka adam. Belki babamdır bana öyle geliyordur. Herkes kendi babasını bu şekilde görüyordur. Kısaca Tüm herkes bir yana, BABAM bir yana. Çünkü o benim BABAM!.

Konu Disconnected tarafından (24 Ekim 2010 Saat 08:20 ) değiştirilmiştir. Sebep: Anlata anlata bitirememki . .

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet bizimmekan reklamver