Taşlık kavurması (çorum)
Yarım kg [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] taşlık
3 adet kuru [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
6 çorba kaşığı sıvıyağ
1 tatlı kaşığı kırmızı toz [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
1 tatlı kaşığı tuz
Tencereye yağ konur, ısınınca taşlıklar atılır, yumuşayana kadar kavrulur. Daha sonra yarım daire şeklinde doğranmış [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]lar atılır, şeffaflaşana kadar pişirilir. Toz [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ve tuz eklenir. Sıcak olarak servise sunulur
__________________ Eğer "dokuz" CanLı oLsaydın biLe En fazLa "sekiz" kez kaçabiLirdin öLümden..
BiLki "yedi" düveLe suLtan oLsan dahi Yerin "aLtı" mekan oLacak sana En fazLa "beş" metre kumaş götürebileceksin Kapatacaksın "dört" açsanda gözünü..
Bu dünya "üç" günLük dünya , AzraiLin yanında "iki" kat oLup yaLvarsanda nafiLe ELbet "bir" gün öLeceksin İşte o gün herşey "sıfır"dan başLayacak..! |