Yumurtalı patlıcan közlemesi (çorum)
MALZEMESİ:
1 kg. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
2 [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
2 [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
5-6 sivribiber
katıyağ
5 [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
karabiber
tuz
Patlıcanları közleyin, kabuklarını soyun ve ince kıyın. Kızgın yağda kıyılmış [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]ları pembeleştirin ve kıyılmış [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]leri ekleyip, kavurun. Doğranmış [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]leri de ekleyip suyunu çektirin. Patlıcan, tuz ve karabiberi katarak 2 dakika pişmeye bırakın. Patlıcanların üzerinde oyuklar açıp [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]ları bütün olarak üzerine kırın ve akını beyazlaştırın.
__________________ Eğer "dokuz" CanLı oLsaydın biLe En fazLa "sekiz" kez kaçabiLirdin öLümden..
BiLki "yedi" düveLe suLtan oLsan dahi Yerin "aLtı" mekan oLacak sana En fazLa "beş" metre kumaş götürebileceksin Kapatacaksın "dört" açsanda gözünü..
Bu dünya "üç" günLük dünya , AzraiLin yanında "iki" kat oLup yaLvarsanda nafiLe ELbet "bir" gün öLeceksin İşte o gün herşey "sıfır"dan başLayacak..! |