Yoğurtlu Patlıcan Gömmesi (Denizli)
Közde pişirilen [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]ların kabukları soyulur. Yağ içinde tekrar pişirilir. Ayrı bir tabakta [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] yoğurdu ezilir, içine [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] eklenir.. Yağda pişirilen [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]ın üstüne [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] dökülerek karıştırılır.. Üzerine eritilmiş tereyağı gezdirilir. Sıcak olarak taze [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...], tere, maydanoz, nane, [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] kızartması, taze [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]le birlikte yenir.
__________________ Eğer "dokuz" CanLı oLsaydın biLe En fazLa "sekiz" kez kaçabiLirdin öLümden..
BiLki "yedi" düveLe suLtan oLsan dahi Yerin "aLtı" mekan oLacak sana En fazLa "beş" metre kumaş götürebileceksin Kapatacaksın "dört" açsanda gözünü..
Bu dünya "üç" günLük dünya , AzraiLin yanında "iki" kat oLup yaLvarsanda nafiLe ELbet "bir" gün öLeceksin İşte o gün herşey "sıfır"dan başLayacak..! |