Denizli Turşusu
Biber, taze [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...], salatalık, gök [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] bir teneke veya küp içine yerleştirilir. Üzerine tuzlu sirke veya [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] tuzu ilave edilir. Sarımsak soyularak içine atılır. Kabın ağzı sıkıca kapatılır. Bir müddet sonra turşu hazırdır.
__________________ Eğer "dokuz" CanLı oLsaydın biLe En fazLa "sekiz" kez kaçabiLirdin öLümden..
BiLki "yedi" düveLe suLtan oLsan dahi Yerin "aLtı" mekan oLacak sana En fazLa "beş" metre kumaş götürebileceksin Kapatacaksın "dört" açsanda gözünü..
Bu dünya "üç" günLük dünya , AzraiLin yanında "iki" kat oLup yaLvarsanda nafiLe ELbet "bir" gün öLeceksin İşte o gün herşey "sıfır"dan başLayacak..! |