Patlıcan çentme (denizli)
2 [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
2 [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
2 sivri [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
3 diş [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
5-6 dal maydanoz
2 çorba kaşığı zeytinyağı
1. Patlıcan, [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ve [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]leri fırında közleyin. Kabuklarını soyup bıçakla çentin. Sarımsakları havanda dövüp ekleyin ve karıştırın.
2. Karışımı servis tabağına alın. Üzerine ince kıyılmış maydanoz serpin. Zeytinyağı gezdirip lavaş ekmeği eşliğinde servis yapın.
__________________ Eğer "dokuz" CanLı oLsaydın biLe En fazLa "sekiz" kez kaçabiLirdin öLümden..
BiLki "yedi" düveLe suLtan oLsan dahi Yerin "aLtı" mekan oLacak sana En fazLa "beş" metre kumaş götürebileceksin Kapatacaksın "dört" açsanda gözünü..
Bu dünya "üç" günLük dünya , AzraiLin yanında "iki" kat oLup yaLvarsanda nafiLe ELbet "bir" gün öLeceksin İşte o gün herşey "sıfır"dan başLayacak..! |