5
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
2 çorba kaşığı un
4 kahve fincanı toz şeker
1 su bardağı
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...][Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]sı
Krema için:
1 litre
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
1
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
2 çorba kaşığı
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] unu
10 çorba kaşığı toz şeker
1 paket vanilya
3 çorba kaşığı
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
1. Derin bir kapta 5
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...], un ve toz şekeri çırpın. Karışımı yağlanmış fırın tepsisine dökün. 200 derece ısıtılmış
fırında 20 dakika pişirip soğutun.
2. Kremayı hazırlamak için;
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...],
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] unu,
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...], toz şeker, vanilya ve
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]yu tencereye alın. Sürekli karıştırarak 15 dakika kısık ateşte pişirin.
3. Soğuyan tatlıdan küçük parçalar koparın. Avucunuzun içinde yuvarlayıp hafifçe bastırın ve
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]lu
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]ya batırıp servis tabağına dizin.
4. Süt
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]sını mikserle çırpın. Tatlıların üzerine döküp servis yapın.