Malzeme:
4 su bardağı
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] unu
1 çorba kaşığı tuz
4,5 su bardağı kaynar sıcak su
Yapılışı:
Tuz ve orta kararda kaynar su eklenen
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] unu, kaşıkla iyice yoğrulur. Kaynar su, Cadi’ye hem lezzet hem de kıvam verir. Yoğrulan hamur, az miktarda sıvı yağlı tavaya düzgün bir şekilde yerleştirilir ve altlı, üstlü olarak kızarana kadar pişirilir. Cadi’nin
fırında pişirilmesi durumunda sıcaklık 200 dereceye ayarlanır. Yüksek sıcaklıktaki fırında pişirilecek Badi daha lezzetli olur. Özellikle,
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...], malahto, lobyo phala,
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ve tereyağıyla pişirilen tavada
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]yla yenmesi halinde Cadi’nin tadına doyum olmaz.