Kullanılacak malzeme
1 su bardağı düğü
1 miktar tuz, 1 çay bardağı zeytinyağ
2 adet
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] rendesi
4 adet sivri
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] (ince kıyılmış)
1 adet
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
4 su bardağı su
1 çorba kaşığı un, üzerine maydonoz
Hazırlanışı:
Düğü, tuz ve un hamur yapılır. Fındıktan biraz ufak elde yuvarlanır. Yağda kıyılmış
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]ler hafif kavrulur daha sonra
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] rendesi ilave edilir, biraz çevrildikten sonra 1
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] kırılır ve karıştırılır ve üzerine kaynar su ilave edilir. Kaynayan suya hazırladığımız humurlar salınır. 10 dk. beraber pişirilir ve
servise sunulur