Etli ala nazik (gaziantep)
3 adet [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
1 kase süzme [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
1 tatlı kaşığı tuz
1 adet al [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
Yarım kg yağsız [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] kuşbaşı
1 çorba kaşığı tereyağı
Patlıcanlar közlenir, soyulur ve bardak arkasıyla ezilir. Üzerine [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ve tuz eklenir karıştırılır. Tavaya yağ konur ısınınca et atılır. Suyunu bırakınca ince doğranmış al [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ve tuz eklenir, sunu çekene kadar çevrilir. Servis tabağına [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]lu karışım konur, üzerine kavrulmuş et bırakılır.
__________________ Eğer "dokuz" CanLı oLsaydın biLe En fazLa "sekiz" kez kaçabiLirdin öLümden..
BiLki "yedi" düveLe suLtan oLsan dahi Yerin "aLtı" mekan oLacak sana En fazLa "beş" metre kumaş götürebileceksin Kapatacaksın "dört" açsanda gözünü..
Bu dünya "üç" günLük dünya , AzraiLin yanında "iki" kat oLup yaLvarsanda nafiLe ELbet "bir" gün öLeceksin İşte o gün herşey "sıfır"dan başLayacak..! |