Söğürme dürümü (yaz dürümü) (gaziantep)
1 [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
1 sivri [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
1 [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
1 açık ekmek
karabiber
tuz
HAZIRLANIŞI:
Çarşı fırınında [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]ı, [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]i ve [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]i közletelim. Eğer evde yapacaksak malzemeleri fırında 180 derecede közleyelim. Kabuklarını soyduktan sonra açık ekmeğe serip yeteri kadar tuz ve karabiber serptikten sonra dürüm yapıp soğuk ayran ile keyfini çıkaralım.
__________________ Eğer "dokuz" CanLı oLsaydın biLe En fazLa "sekiz" kez kaçabiLirdin öLümden..
BiLki "yedi" düveLe suLtan oLsan dahi Yerin "aLtı" mekan oLacak sana En fazLa "beş" metre kumaş götürebileceksin Kapatacaksın "dört" açsanda gözünü..
Bu dünya "üç" günLük dünya , AzraiLin yanında "iki" kat oLup yaLvarsanda nafiLe ELbet "bir" gün öLeceksin İşte o gün herşey "sıfır"dan başLayacak..! |