MALZEMELER
1/2 bardak kırmızı
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...],
1 bardak
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...],
3-4 dilim kızarmış ekmek,
1
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] suyu ve yeterli su,
tuz, kimyon,
acı
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...],
zeytinyağı,
YAPILIŞI
Önce yarım bardak kırmızı
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]in üzerine
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] suyu ilave edilir. (Yeterli olmazsa su ile tamamlanır). Limon suyu
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]e hem doğal rengini verir hem de acısını bir ölçüde almış olur. Kızarmış ekmek ile
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] robotta çekilir ve bu karışım büyücek bir kasede
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]lu
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]le birleştirilir. Eğer
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] acı ise, bu karışıma daha fazla kızarmış ekmek ilave edilir. Karışım koyu ise daha sonra su ilavesiyle macun haline getirilir ve tuz, gerekiyorsa acı
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...], kimyon ve zeytinyağı ilave edilir. Dilim ekmeğin üzerine sürülerek servis yapılır.