1 su bardağı
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
500 gram yağsız
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] eti
750 gram taze
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
1,5 kase süzme
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
1 adet
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
3 çorba kaşığı zeytinyağı
2 çorba kaşığı margarin
Tuz
Karabiber
1 çay bardağa aspir
Yeterince su
Nohutu akşamdan ıslatın. îri parçalar halinde kestiğiniz eti bol suyla yıkayın ve tencereye aktarın. Üstünü örtecek kadar su ilave edin. Kaynarken arada bir üzerinde biriken köpükleri bir kaşık
yardımıyla alın. Sonra
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]ları ekleyin. Nohutlar da piştikten sonra ikiye ayırdığınız
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]leri ilave edin. Küçük bir tavada süzme yoğurdu ve
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]yı özleşene dek karıştırın. Üzerine eti,
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]u ve
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]yi kaynattığınız sudan 1 kepçe ekleyin. Karıştırmaya devam edin. Çok ağır ateşte 15 dakika kaynatın. Eti kaynattığınız sudan 1 kepçe ekleyin. Bu karışımı tencereye ilave edin. Başka küçük bir tavada margarini eritin. Zeytinyağını ekleyin. Karabiber ve tuz ilave edin. Börülcenin üzerine dökün. Aspir serperek, servis yapın