yarım kilo köftelik kıyma
yarım kilo
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
3 adt kebap pidesi
10 gr. sıvıyağ
2 adet
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
yarım
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] suyu
az salça
birkaç dal maydanoz
yaenibahar
kırmızıbiber
tuz
karabiber
Kıymayı, tuz ve baharatlarla beraber yoğurun. Harçtan çok küçük yuvarlak köfteler hazırlayın. Soğanları doğrayın, yağı tencereye koyup
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]ları öldürün, sonra köfteler katıp beraberce çevirin. Tencereye 1 bardak
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] suyu ilave edin,
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] suyu ekleyip yumuşayana kadar pişirmeye devam edin. Vişneleri de katıp biraz daha pişirin. Suyu biraz kalınlaşınca ateşten alın. Pideleri doğrayın tabağa serin, üzerine kebabı
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...], onun da üzerini maydanozla süsleyin.