Malzemeler
6 demet maydanoz,
6
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...],
1/2 kg. taze
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...],
1/2 kg. taze
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...],
80 gr. un,
Yarım kaşık tuz,
1 çay kaşığı kimyon,
1 çay kaşığı karabiber,
1 tatlı kaşığı kırmızıbiber,
Taze
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...],
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ince ince kıyılır. Derin bir kase içerisine kıyılmış maydanoz, taze
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...],
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...], un, tuz, kimyon, karabiber, kırmızı
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] konularak
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]lar kırılır. Bu malzemeler iyice karıştırılır (çırpılır). Kızarmış yağa bir yemek kaşığı karışımdan koyularak, pembe renk alana kadar kızartılır. Bütün karışım kızartıldıktan sonra yemek servise hazırdır.
NOT: Özel öcce tavasında kızartılırsa şekiller daha düzgün olur.