300 gr. kuşbaşı
Yarım su bardağı zeytinyağı
5 adet
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
2 çorba kaşığı salça
8 su bardağı su
Yarım
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]un suyu
2 su bardağı iri bulgur
yarım demet dereotu
2 adet
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
tuz
Kuşbaşı eti ve zeytinyağını bir tencereye alıp kavurun. Salçayı ve yemeklik doğranmış 4 adet
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]ı ilave edip kavurmaya devam edin. Suyu ve
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] suyunu katıp, tencerenin ağzını kapatın. Su kaynadıktan sonra yıkanmış bulguru ve tuzu ilave edin. Yemeğin pişmesine yakın ince kıyılmış 1 adet
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ve dereotunu katın. Ocaktan almadan önce, içine
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]ları kırıp, karıştırın. Tencereyi ocktan alarak sıcak olarak
servis yapın.