Tekil Mesaj gösterimi
Alt 26 Ekim 2010, 16:08   #1
Çevrimdışı
Sır
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Ekşili bulgur (gaziantep)




300 gr. kuşbaşı
Yarım su bardağı zeytinyağı
5 adet[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
2 çorba kaşığı salça
8 su bardağı su
Yarım[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]un suyu
2 su bardağı iri bulgur
yarım demet dereotu
2 adet[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
tuz

Kuşbaşı eti ve zeytinyağını bir tencereye alıp kavurun. Salçayı ve yemeklik doğranmış 4 adet[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]ı ilave edip kavurmaya devam edin. Suyu ve[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] suyunu katıp, tencerenin ağzını kapatın. Su kaynadıktan sonra yıkanmış bulguru ve tuzu ilave edin. Yemeğin pişmesine yakın ince kıyılmış 1 adet[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ve dereotunu katın. Ocaktan almadan önce, içine[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]ları kırıp, karıştırın. Tencereyi ocktan alarak sıcak olarak servis yapın.

__________________
Eğer "dokuz" CanLı oLsaydın biLe En fazLa "sekiz" kez kaçabiLirdin öLümden..
BiLki "
yedi" düveLe suLtan oLsan dahi Yerin "aLtı" mekan oLacak sana
En fazLa "beş" metre kumaş götürebileceksin Kapatacaksın "dört" açsanda gözünü..
Bu dünya "
üç" günLük dünya , AzraiLin yanında "iki" kat oLup yaLvarsanda nafiLe
ELbet "
bir" gün öLeceksin İşte o gün herşey "sıfır"dan başLayacak..!
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet bizimmekan