MALZEMELER
3 adet yufka ekmek (ufalanmış),
3 adet rendelenmiş
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...],
3 adet yeşilbiber (ince doğranmış),
1 adet kuru
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] (ince doğranmış),
3 diş kuru
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] (ince doğranmış),
1 demet maydanoz (ince doğranmış),
1 yemek kaşığı
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ve
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] salçası,
1 tatlı kaşığı tuz,
1 tatlı kaşığı kırmızı
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...],
50 gr. rendelenmiş Antep veya kaşar
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]i,
1 yemek kaşığı ayçiçek yağı,
1 tatlı kaşığı karabiber.
YAPILIŞI
Ekmek hariç bütün malzemeler karıştırılır. Ekmekler ilave edilir ve yavaş yavaş yoğurulur, iyice karıştırılıp elle şekil verilir. Servis tabağına alınıp turşu ve ayranla servis yapılır.