şıveydız (gaziantep)
MALZEMELER
1 kg [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] eti (kuşbaşı)
2 adet [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
1/2 kg [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
taze [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
1.5 kg [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
taze sarmısak
tuz, nane
HAZIRLANIŞI
Kemiksiz, kuşbaşı doğranmış etle, 1/2 kg nohudu pişirin. Diğer bir kapta üç [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]a bir sarmısak düşecek şekilde, beş-altı cm aralıklarla az suda haşlayın. Her ikisin de pişirdikten sonra karştırın ve birkaç taşım kaynatın. Bir tas yoğurdun içine yurmuta kırıp, tencereye ilave edin. Tuz ve nane koyup servis yapın.
__________________ Eğer "dokuz" CanLı oLsaydın biLe En fazLa "sekiz" kez kaçabiLirdin öLümden..
BiLki "yedi" düveLe suLtan oLsan dahi Yerin "aLtı" mekan oLacak sana En fazLa "beş" metre kumaş götürebileceksin Kapatacaksın "dört" açsanda gözünü..
Bu dünya "üç" günLük dünya , AzraiLin yanında "iki" kat oLup yaLvarsanda nafiLe ELbet "bir" gün öLeceksin İşte o gün herşey "sıfır"dan başLayacak..! |