|
SuRGuN Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |
Sistemli çalışmak iyidir Ama userlerin Nerde aop olup olmayacagına karar vermek biraz SakınCalı Cogu işnSanı kusturuyorsunuz Adam akşam yetkili Sabah geli,yor Yetkisiz Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. ßenCe bu sistemi Degiştirin bu arada Sunucu Çok duşuk Ve user sAyısı verdiqiniz qibi birşey Degil.
|
userlerin nerde aop olup olmayacağına karar vermek hakkında burada bir yazı yazmadık, demek ki sunucuda takılan bir bireysiniz. Buna kesinlikle karar vermedik. Sadece bir kullanıcının bütün global kanallarda @ olmasını kabul etmedik. Bunu da kanallara bakan Hangman arkadaşımız #globalops kanalında sizlere çok güzel bir şekilde açıkladı. Yani sizin nerede @ olacağınıza değil nasıl @ olabileceğinize bir nevi yönetim olarak karara bağladık Hangman e de yetki verdik.
Gerek görürse Hangman logları burada sunabilir.
" BU SİSTEM " derken üstteki yönetim birimlerini, sistemini ve işleyişini gerçekten okuduğunuza emin misiniz ? ben pek öyle görmedim de.