Tekil Mesaj gösterimi
Alt 27 Ekim 2010, 18:20   #1
Çevrimdışı
Sır
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Tavşan içi (giresun)




Malzemeler
sacta pişirilmiş ve eriştelik kesilmiş yufka
1 adet haşlanmış[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
5 su bardağı[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] suyu
2 diş[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
2 çorba kaşığı tereyağı,

Hazırlanışı
Eriştelik kesilmiş yufkalar büyükçe bir kaba alınır.üzerine lokmalık dilimlere ayrılmış[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] etleri dizilir daha sonra tereyağı tavada eritilerek üzerine[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] suyu ve[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]ta eklenip bir taşım kaynatılır bu karışım yufka ve[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]ların üzerine dökülüp hemen servis yapılır.eğer kuru yer kaldıysa[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] suyundan ilave edilebilir.

Not: Bu tarifin adı her ne kadar[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] içi olsada[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]la yapılan Giresun Çamoluk yöresine ait çok güzel yöresel bir yemektir.

__________________
Eğer "dokuz" CanLı oLsaydın biLe En fazLa "sekiz" kez kaçabiLirdin öLümden..
BiLki "
yedi" düveLe suLtan oLsan dahi Yerin "aLtı" mekan oLacak sana
En fazLa "beş" metre kumaş götürebileceksin Kapatacaksın "dört" açsanda gözünü..
Bu dünya "
üç" günLük dünya , AzraiLin yanında "iki" kat oLup yaLvarsanda nafiLe
ELbet "
bir" gün öLeceksin İşte o gün herşey "sıfır"dan başLayacak..!
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet bizimmekan