Malzemeler
sacta pişirilmiş ve eriştelik kesilmiş yufka
1 adet haşlanmış
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
5 su bardağı
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] suyu
2 diş
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
2 çorba kaşığı tereyağı,
Hazırlanışı
Eriştelik kesilmiş yufkalar büyükçe bir kaba alınır.üzerine lokmalık dilimlere ayrılmış
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] etleri dizilir daha sonra tereyağı tavada eritilerek üzerine
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] suyu ve
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]ta eklenip bir taşım kaynatılır bu karışım yufka ve
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]ların üzerine dökülüp hemen servis yapılır.eğer kuru yer kaldıysa
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] suyundan ilave edilebilir.
Not: Bu tarifin adı her ne kadar
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] içi olsada
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]la yapılan Giresun Çamoluk yöresine ait çok
güzel yöresel bir yemektir.