Malzemeler
1 demet
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
1 yemek kaşığı tozşeker
Karabiber
Tuz
Hamuru için:
4 su bardağı
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] unu
1 su bardağı un
3 adet
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
1 su bardağı
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
1 su bardağı sıvıyağ
1 paket kabartma tozu
1 tatlı kaşığı tuz
Pazı yapraklarını ayıklayıp yıkayın. Karabiber ve tuzla ovup tozşeker ilave edin.
Yoğurma kabında
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]yı çırpın. Yoğurt, sıvıyağ, tuz ve kabartma tozunu
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]. Önce unu, daha sonra
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ununu koyup yumuşak bir hamur tutun. Hamuru 20 dakika bekletip, daha sonra ikiye bölün. Birinci hamuru yarım bardak kalınlığında açıp fırın tepsisine
serin. Hazırladığınız içi üzerine yayın. İkinci hamuru da üstüne serin. 1
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] sarısıyla sıvıyağı çırpıp pidenin üzerine sürün. 175 derecelik fırında 30 dakika pişirin.