Fındıklı güllaç (giresun)
Malzemeler:
1,5 bardak kıyılmış [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
1 litre [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
1 bardak şeker
1/2 paket güllaç.
Hazırlanışı:
Süt ve şeker karıştırılarak ateşte ılıtılır. Güllaç yaprakları dörde bölünür. Bir parçası alınıp [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]e batırılıp, ısıtılarak içine bir miktar [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] konup, dolma gibi sarılır, tep¬siye dizilir. Kalan [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] üzerine gezdirilerek dökülür.
__________________ Eğer "dokuz" CanLı oLsaydın biLe En fazLa "sekiz" kez kaçabiLirdin öLümden..
BiLki "yedi" düveLe suLtan oLsan dahi Yerin "aLtı" mekan oLacak sana En fazLa "beş" metre kumaş götürebileceksin Kapatacaksın "dört" açsanda gözünü..
Bu dünya "üç" günLük dünya , AzraiLin yanında "iki" kat oLup yaLvarsanda nafiLe ELbet "bir" gün öLeceksin İşte o gün herşey "sıfır"dan başLayacak..! |