MALZEMESİ:
25-30 pancar yaprağı,
3
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...],
2 çorba kaşığı katıyağ,
1/2 su bardağı
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...],
üç çeyrek su bardağı
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] veya kuru
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...],
150 gr.kıyma,
1'er fincan
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] unu ve
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...],
su,
tuz.
Kızdırılmış yağda doğranmış
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]ları pembeleştirin ve eti de ekleyip kavurun. Yeterince su döküp, kaynatın ve üstüne, ince doğranmış pancar yapraklarını ilave edin. Haşlanmış
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ve ılık suda yıkanmış pirinci, yapraklar yumuşayınca, ilave edin. Kaynayınca,
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ununu,
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]ü, tuzu devamlı karıştırarak ekleyin. Fasulyeleryumuşayıp,
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]ler şişince ateşten alın. Afiyet olsun.