Malzemeler:
2 su bardağı ince çekilmiş
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...],
yarım bayat ekmek içi,
3 diş
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...],
yarım su bardağı
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] yağı,
250 gram beyaz
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...],
1,5 çay kaşığı nane,
1,5 çay kaşığı köfte baharı,
2 çorba kaşığı
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] salçası,
1 çorba kaşığı pul
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...],
1 çay kaşığı kimyon,
tuz.
Yapılışı:
Sarımsakları soyup ezin. Beyaz
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]i ufalayın. Ekmek içini ıslatıp sıkın ve ufalayın. Çekilmiş
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...],
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...], ekmek içi,
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...], salça, köfte baharı, nane, tuz, pulbiber ve kimyonu bir kapta iyice karıştırıp yoğurun. Fındık yağını azar azar ekleyip tekrar yoğurun. Kuru köfte şeklini verin.
Servis tabağına alın.