Malzemeler:
Bir bağ
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] veya
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
1 adet
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
tereyağı
2 adet
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
1 diş
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
1 kg.
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
yeterince tuz.
Yapılışı:
Ispanak veya
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] temizlenip ayıklandıktan sonra tencerede az su ilave edilerek haşlanır. Haşlanan
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]lar süzülür. Daha sonra suyu sıkılır. Bir baş
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ince ince kıyılır. Tavaya bir miktar tereyağı koyarak
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] kavrulur. Daha sonra karışımın içine
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] kırılır. Önceden hazırlanan
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] veya
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] tavanın içine katılır , tuz ilave edilerek ateş üzerinde 15 dakika pişirilir. Ateşte kavrulan
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]lar soğumaya bırakılır. Yoğurda
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] katılarak
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] çırpılır soğuyan ıspanağın üzerine dökülür, servis tabağına alınarak eriyen tereyağını da üzerine ilave ederek
servis yapılır.