Ayvalı et (gümüşhane)
Kullanılacak Malzemeler
2 çorba kaşığı sıvı yağ
1 çorba kaşığı toz şeker
2 adet orta boy [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
500 gr kemikli [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] eti
3 orta boy [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
Tuz, karabiber
Hazırlanma Şekli
Soğanı küçük doğrayın. Sıvı yağında kavurun. Kemikli etleri ekleyin. Etler suyunu salıp bitene kadar kavurun. Etlerin üstüne çıkacak kadar su [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]. Yumuşayana kadar pişirin. Ayvaların kabuklarını soyup ikiye kesin. Çekirdekli kısımlarını çıkarıp iri iri doğrayın. Bir çorba kaşığı tozşekerle etlere ilave edin, [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]lar yumuşayıncaya kadar orta ateşte kapağı kapalı olarak pişirin. Sıcak olarak servis yapın
__________________ Eğer "dokuz" CanLı oLsaydın biLe En fazLa "sekiz" kez kaçabiLirdin öLümden..
BiLki "yedi" düveLe suLtan oLsan dahi Yerin "aLtı" mekan oLacak sana En fazLa "beş" metre kumaş götürebileceksin Kapatacaksın "dört" açsanda gözünü..
Bu dünya "üç" günLük dünya , AzraiLin yanında "iki" kat oLup yaLvarsanda nafiLe ELbet "bir" gün öLeceksin İşte o gün herşey "sıfır"dan başLayacak..! |