Cembeli tatlısı (hakkari)
Malzeme
Bayat ekmek
Tereyagi
Pekmez
Yapılışı:
Bayat ekmekleri [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] biyuklugunde kucuk parçalara ayiriniz 250 gram teteyagini bir tavada eritiniz ekmekleri tavadaki yaga ekleyiniz hafif kizarincaya kadar karistiriniz ekmekler tereyagini çektigizaman ustune bir su bardagi pekmezi ekleyiniz ve birkac dakika kisik ateste karistirdiktan sonra servis yapiniz.
__________________ Eğer "dokuz" CanLı oLsaydın biLe En fazLa "sekiz" kez kaçabiLirdin öLümden..
BiLki "yedi" düveLe suLtan oLsan dahi Yerin "aLtı" mekan oLacak sana En fazLa "beş" metre kumaş götürebileceksin Kapatacaksın "dört" açsanda gözünü..
Bu dünya "üç" günLük dünya , AzraiLin yanında "iki" kat oLup yaLvarsanda nafiLe ELbet "bir" gün öLeceksin İşte o gün herşey "sıfır"dan başLayacak..! |