Cennet çamuru (hatay)
MALZEMELER
1 kg. tel kadayıf
2 su bardağı şeker
250 gr. tereyağı
1 su bardağı [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Tarçın
YAPILIŞI
Geniş bir tepsiye tel kadayıf ve yağ konur. Hafif ateş üstünde arada tepsi çevrilerek tel kadayıf yağ eriyineeye kadar elle kırılır. Şeker ilave edilip karıştırılır. Ateşten alınarak servis tabağına yerleştirilir. Üzeri tarçın ve [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]le süslenir.
__________________ Eğer "dokuz" CanLı oLsaydın biLe En fazLa "sekiz" kez kaçabiLirdin öLümden..
BiLki "yedi" düveLe suLtan oLsan dahi Yerin "aLtı" mekan oLacak sana En fazLa "beş" metre kumaş götürebileceksin Kapatacaksın "dört" açsanda gözünü..
Bu dünya "üç" günLük dünya , AzraiLin yanında "iki" kat oLup yaLvarsanda nafiLe ELbet "bir" gün öLeceksin İşte o gün herşey "sıfır"dan başLayacak..! |