MALZEMELER
1 su bardağı
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
2 su bardağı et suyu
1 küçük
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
2 adet
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
1 adet taze kırmızı
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
200 gr. kuşbaşı et
1 çay kaşığı karabiber
Tuz
1 çorba kaşığı sade yağ
YAPILIŞI
Bir tencereye tereyağı konulup kızdınlır. İçine etler eklenerek kızartılır. Üzerine inee kıyıImış
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]lar eklenerek yumuşatılır. Domates rendelenir. Biberler inee doğranır. Teneereye eklenerek 1 dk. daha kızartılır. Üzerine yıkanmış ve süzülmüş
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...], et suyu ve tuz eklenerek 2 dk. harlı, 10 dk. yavaş ateşte pişirilip ateşten alınır. Teneerenin ağzına bir havlu koyarak fazla
buharı alınır. Yüzüne karabiber serpilip servis edilir.