Müferke (hatay)
MALZEMELER 4 Kişilik
3 Adet kemer [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
1 Adet yeşil [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
2 Adet [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
1 Su bardağı zeytinyağı
1 Tatlı kaşığı kimyon
1 Adet kuru [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
Tuz
YAPILIŞI
Bir tencereye zeytinyağı konulup ısıtılır. Piyaz şeklinde doğranan [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]lar ve [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]ler eklenip öldürülürken, diğer tarafta [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]lar soyulup önce ikiye bölünüp piyaz şeklinde doğranır ve tencereye eklenir. Bir iki karıştırdıktan sonra üzerine kabukları soyulmuş [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] rendelenip 5 dk. hızlı 15 dk. yavaş ateşte pişirildikten sonra tuz ve kimyon eklenip ılıması beklenir. Ilık servis edilir.
__________________ Eğer "dokuz" CanLı oLsaydın biLe En fazLa "sekiz" kez kaçabiLirdin öLümden..
BiLki "yedi" düveLe suLtan oLsan dahi Yerin "aLtı" mekan oLacak sana En fazLa "beş" metre kumaş götürebileceksin Kapatacaksın "dört" açsanda gözünü..
Bu dünya "üç" günLük dünya , AzraiLin yanında "iki" kat oLup yaLvarsanda nafiLe ELbet "bir" gün öLeceksin İşte o gün herşey "sıfır"dan başLayacak..! |